Як вибрати подарунок на день ржденія

День народження - свято, яке є одним з найбільш важливих і довгоочікуваних свят у календарі кожної людини. Про свій день народження неможливо забути. Можна забути все що завгодно: купити хліб в магазині, винести сміття, прийти на зустріч з одним, навіть погодувати собаку, але про свій день народження не забуває ніхто. Беручи до уваги особливу важливість такого дня для іменинника, подарунки на день народження потрібно підбирати з особливою ретельністю і обов'язково з урахуванням індивідуальних особливостей людини, якій ці подарунки призначаються. Тому вибір відповідних подарунків на день народження вимагає від нас великих зусиль і не завжди вдається. Особливо, якщо подарунок призначений для людини, яку ми не дуже добре знаємо. У цьому випадку вам доведеться мобілізувати повний запас вашої фантазії і задіювати логічне мислення. Подумайте, про які подарунки мріє ця людина у свій день народження.

День народження - це, свого роду, лічильник прожитих років. Саме тому імениннику хочеться отримати подарунок, відповідний своєму віку. Наприклад, для чоловіка, якому виповнюється 30 років, хочеться отримати солідний подарунок, що підкреслює його новий статус дорослого чоловіка, наприклад, власну ділянку поверхні Венери. Так-так, крім жартів. Зараз можна без проблем стати власником інопланетного ділянки, при цьому здійснюється реєстрація права власності, а інформація про власника і його володіннях буде внесена в загальну базу даних власників планетарної власності в Америці. А 18-річного підлітка, який цього дня офіційно став дорослим, сподобалася б пивна каска як знак того, що він має повне право пити пиво, поки не впаде, і ніхто (навіть батьки!) Можуть заборонити йому робити це. До того ж, у такий особливий день людині хочеться отримати заряд веселощів, радості й оптимізму. Подарунки-враження можуть допомогти його зарядити. Наприклад, урок пілотування на самому легкому, надійному, маневреному і швидкому літаку TL - 2000 Sting Carbon. Іменинник проведе цілу годину на висоті пташиного польоту і отримає море адреналіну від самостійного пілотування. Добрими подарунками-враженнями будуть також урок водіння для леді або кінна прогулянка. Будь-яке пригода, що ви подаруєте імениннику на день народження, залишить незабутні враження на довгі роки.

При виборі подарунків також слід звернути увагу на захоплення іменинника. Подарунки, пов'язані з хобі, мають значно більше шансів сподобатися імениннику, ніж будь-які інші. Гарним подарунком комп'ютерникові буде USB-хаб незвичайного виду - пристрій, який робить з одного порту - декілька. Хаб також можна використовувати як подовжувач USB, наприклад, від задньої стінки комп'ютера. У подарунок автолюбителеві можна піднести подушку для салону автомобіля, а любителю азартних ігор та веселих посиденьок з друзями - рулетку-випівалку, здатну оригінальним способом розвеселити учасників вечірки своєрідною грою. Такі подарунки виділятися серед безлічі інших презентів і запам'ятаються імениннику найбільше.

Вибираючи подарунок імениннику, зверніть увагу на асортимент магазину. Чим більше асортимент подарунків, тим ретельніше ви зможете підійти до вибору індивідуального подарунка імениннику.

І на закінчення, хотілося б сказати, що день народження - це свято, до якого іменинник чекає сюрпризів і приємних несподіванок. Підібравши оригінальний подарунок, ви виправдаєте очікування іменинника. Чи не це є метою кожного гостя?

Комментариев нет:

Отправить комментарий