Побутова техніка

Красиво жити не заборониш! В даний час створено багато пристроїв і приладів, які забезпечують надійне протягом вашого життя. Якщо ви втомилися, то сидячи біля телевізора, ви можете насолодитися переглядом фільму, або влитися в єдину інформаційну мережу, дивлячись новини. Якщо по телевізору немає нічого вартого, що, на жаль, все частіше трапляється, відпочити вам дозволить перегляд улюбленої комедії з комп'ютера або DVD - програвач.

Але який же це відпочинок, якщо ви не можете відкрити баночку холодного пива з холодильника (Ви товстий любитель футболу) або погризти яблучко, випити сік і з'їсти пропарений репу (Ви любитель здорового способу життя), або випити очищеної фільтром водички (Ви худнете за Полем Брегга). Найчастіше телевізором, плеєром, DVD-програвачем та комп'ютером користуються чоловіки, як втім і холодильником.

Частенько почуєш фразу «Дорога, є у нас що-небудь пожувати в холодильнику?». Чоловікам вкрай необхідно відпочити після важкого робочого дня, лежачи на дивані! Для жінок відкривається не менш райдужна перспектива насолодитися використанням мікрохвильової печі, пральної машини, плити, зрідка пилососом (це якщо чоловік не нагримає, що шум пилососа заважає йому дивитися політичні дебати або слухати коментатора спортивних новин). Але жінки, не впадайте у відчай, від напасті - нудьги, після важкого робочого дня вас врятує праска і прасувальна дошка (тихо і нікому не заважаючи, ви можете з користю провести своє дозвілля).

Підвищити настрій вам - жінки, допоможуть підлогові ваги! Як приємно бачити, що фізичне навантаження - прання, прибирання і готування принесла очікувані плоди - ви схудли! Охолодити несправедливе обурення проти що лежить на дивані чоловіка вам - жінкам - допоможе кондиціонер, освіжувач повітря, іонізатор або на худий кінець просто вентилятор в купе з очисником повітря! Вразити дражайшие половину вашими кулінарними здібностями дозволять млинниці, блендери, грилі, чоппери, йогурніци, м'ясорубки, пароварки, кухонні комбайни, кашеваркі, кавомолки, скиборізки. Однак якщо досвід готування не вдався всі «докази» видалять подрібнювачі сміття та посудомийні машини, весь дим і чад швидко витягнуть кухонні витяжки.

Таким чином, подивившись з висоти свого інтелектуального існування на тяготи буття, ми все-таки можемо сказати - життя вдалося! Побутова техніка - новий рецепт тихою і спокійною побутового життя!

Комментариев нет:

Отправить комментарий