Як правильно підібрати одяг для майбутньої мами?

Вагітність - це найкращий період у житті жінки. Це час, коли ти не думаєш про ненависних дієтах, з тугою стежачи, в який бік гойднеться стрілка ваг. Це час, коли ти не намагаєшся заховати свій живіт під складками одягу, а навпаки, виставляєш його на загальний огляд, заявляючи всьому світу - нас двоє! Це час, коли ти радієш кожному новому сантиметру на талії. Це час, коли ти можеш все!

Але рано чи пізно настає момент, коли з-за цих самих сантиметрів ти вже не можеш втиснутися в улюблені джинси, а старе сукня, яка була тобі велике, тріщить по швах. Саме час змінити гардероб!

У пошуках відповідного одягу і в цілях економії ти, звичайно, можеш зробити наліт на гардероб чоловіка, мами або коханої тітки, але ... Ти впевнена, що хочеш носити ці безформні сорочки і квітчасті спідниці? Упевнена, що ні. Тому давай спробуємо підібрати що-небудь більш відповідне твого нового положення.

Перше, на що варто звернути увагу при виборі «вагітного» гардеробу, це комфортність. Тобі і твоєму малюкові повинно бути зручно в новому одязі, а тому ніяких поясочків, ремінців і тугих гумок - все, що здавлює і перетягує живіт. Найкраще підбирати моделі, які легко регулюються під твою мінливу фігуру. Плаття з перехресної шнурівкою на спині, сарафани з зав'язками, джинси та брюки з трикотажними вставками з боків або на животі - все це як не можна краще підійде твоєму «цікавого» положенню.

При вагітності бажано вибрати одяг з натуральних тканин (льон, бавовна, вовна, шовк, шифон). Це відноситься як до нижньої білизни, так і до верхнього плаття. По-перше, в натуральній одязі, на відміну від синтетичної, тіло «дихає», що значно зменшує ризик перегріву або переохолодження (а це в твоєму теперішньому стані вкрай небажано). По-друге, ти зможеш уникнути різних алергічних реакцій. А по-третє, такий одяг комфортна в носінні і чудово виглядає.

Чомусь у багатьох одяг для майбутньої мами викликає асоціації з безрозмірними спідницями а-ля «баба на чайнику» або джинсові комбінезони а-ля «карлсон». І хто тільки додумався обрядити жінку в таке непорозуміння?! На мій погляд, такий одяг не тільки жахливо виглядає, вона ще й жахливо некомфортна і непрактична.

Ні, сучасна вагітна жінка виглядає зовсім по-іншому. Недарма модельєри по всьому світу щосезону випускають спеціальні колекції для майбутніх мам. У цих колекціях знайдуться і джинси, і туніки, і джемпери, та шкіряні жакети - всі модні хіти дизайнери без праці модернізують під особливості «вагітної» фігури. Сьогодні ти можеш дозволити собі майже все! Ось тільки запам'ятай кілька порад при виборі модного одягу:

· Ніяких великих малюнків. Візуально вони зроблять тебе в кілька разів більше, ніж ти є насправді.

· Уникай темних і невиразних відтінків. Вони погіршують колір обличчя.

· Вибирай одяг, що підкреслює лінію декольте. Це відверне увагу від живота і дозволить продемонструвати прекрасні груди і плечі.

· Обирай моделі, які будуть поєднуватися між собою в кількох варіантах. Це дозволить заощадити на купівлі великої кількості речей.

При створенні нового образу не забудь про дрібниці. Сумочки, рукавички, хустки, шарфи, палантини, окуляри - не варто все це ховати до кращих часів, все це стане в нагоді тобі і зараз. За допомогою аксесуарів ти зможеш правильно розставити акценти чи об'єднати в єдине ціле розрізнений образ.

От тільки з улюбленими туфлями на підборах доведеться розлучитися. Мало того, що вони небезпечні і можуть спровокувати сильну набряклість, порушення кровообігу і варикоз. З великим животом і на шпильках ти будеш виглядати, як колобок на ходулях - смішно і безглуздо. Так що доведеться придбати пару черевиків на низькому ходу, благо зараз таке взуття за елегантністю і красою анітрохи не поступається своїм улюбленим шпильках, а іноді навіть і перевершує їх.

Вагітність - це завжди красиво. У вагітних і погляд чистіше, і рум'янець яскравіше, і сміх дзвінкіше. А щоб за всі дев'ять місяців в тебе не виникло і тіні сумніву у власній привабливості, підбери собі модну і зручний одяг. Адже головне в твоєму стані - це душевний комфорт і хороше самопочуття.

Комментариев нет:

Отправить комментарий